Orao W

A Decathlon hallatán sokan tucat terméket vizionálnak, másoknál az olcsó ár ugrik be. Most erre jól rácáfolt a francia gyártó. Hosszú ideje érdemes figyelni, hogy az Orao kites brand egyre inkább a minőség irányába kezd fejlődni.

Anno Orao gyakorló kite-okkal ismerkedtem én is meg a paplanernyők világával. És már azok sem voltak olcsók. Cserébe jó minőségű kite-ot volt szerencsém használni. Szeretik sokan lesajnálni a Decathlon gyakorló ernyőit, pedig nem rosszak.

Az Orao első húzása egy twintip board volt, majd jött a strapless board és most pedig itt az ernyő. A W. Ennyi. Így hívják. Nem gondolták túl a dolgot.

Minőségi ernyő, minőségi anyagból, de már nem olcsó Decathlon áron. Persze ez még mindig nem egy F-One vagy Slingshot árkategória.

5-től 12 négyzetméterig kapható, 4 méretben.

Fontos tudni, hogy ez csak ernyő. Nincs egyelőre bar hozzá. Nem is láttam még csomagban. Ha a 12-es méretet nézem, s összehasonlítom egy F-One Bandit árával, akkor azért máris barátibb a W ára. A Bandit 460,000 forintjával szemben a W 280,000 forintos ára szinte barátinak tekinthető.

Az áruház eddig a némert hq4 (Ignition) ernyőit árulta, ha valaki komolyabb kite-ot keresett. Hogy mikor lesz Decathlon bar, merre halad tovább a francia cég? Nem tudjuk, de bíztató, hogy megjelent a piacon egy új szereplő, aki remélhetőéeg minőségi kite-okat fog elérhető(bb) áron kínálni.


Közzétéve

itt:

, írta:

Cimkék:

Hozzászólások

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .