Az oldalról

Vagy a szerzőről. Vagy valami ilyesmi. 🙂

Kb 1 éve volt, hogy a kezembe került a Decathlon Orao sajátmárkás 0.6 négyzetméteres gyakorló ernyője. Ami akkor óriásinak tűnt. Régebben volt szerencsém egy és két zsinóros sárkányokat is reptetni. Így nem nulláról indult az ismerkedésünk.

És aztán elpattant valami. Beszereztem egy 4-es Ozone és egy HQ4 ernyőt. Ezek már a 4 zsinóros powerkite kategóriába tartoznak. És elkezdtem reptetni őket. Egyre gyakrabban. És azt érezve, hogy ez egy remek kikapcsolódás.

View this post on Instagram

Powerkiting

A post shared by Balazs Koren (@balazskoren) on

Innen már csak egy lépés volt, hogy ne csak a kezemben legyen egy sárkány, hanem ötvözzem ezt a dolgot a snowboard/surf és egyéb tapasztalatokkal. És elkezdtem mérhetetlen mennyiségű kitesurf videót és egyéb tartalmat fogyasztani az Interneten.

Emellett tudván, hogy valószínűleg sok hibás beidegződésem van, vettem pár kite magánórát. Volt mit tanulni. 🙂

Azóta sem vagyok profi. Lelkes amatőr vagyok. És nagy rajongója annak a sportnak, ami talán a leggyorsabban fejlődik az utóbbi időben és 2024-re olimpiai sportág lesz.

Ez az oldal azért jött létre, hogy ha már én amúgyis fogyasztom a híreket több forrásból, itt mindenki számára elérhetővé szerettem volna tenni. Az oldal nyitott, örülök mindenkinek, aki szeretne tartalmakat megosztani.

%d bloggers like this: